Senior Digital Marketing Consultant

Join our passionate team

Senior Digital Marketing Consultant

om docklin digital

Docklin Digital är en snabbt växande byrå inom digital marknadsföring med höga ambitioner. Vi tror att framtidens marknadsföring kommer handla om att kunna kombinera dataanalys, teknologi samt ett skarpt affärstänkande. Vårt huvudsakliga affärsområde är auktionsbaserad digital annonsering, främst genom Google och Facebooks plattformar samt mätning genom Google Analytics och Tag Manager. Vi har en hög ambitionsnivå, tar stor stolthet i vår leveranskvalitet och drivs av att skapa innovativa lösningar som får mätbar effekt på våra kunders verksamhet. Vi drivs av att vara bäst i klassen snarare än att kunna leverera flest antal tjänster. Om du vill vara med och bryta ny mark inom digital marknadsföring så är Docklin Digital ett företag för dig.

Rollbeskrivning

Som Senior Digital Marketing Consultant kommer du ha ansvaret för en portfölj av svenska och internationella kunder inom olika branscher. Tillsammans med kollegor kommer du vara ansvarig för allt från planering och strategi till implementering, optimering och mätning av annonsering genom huvudsakligen Google och Facebooks annonseringsplattformar. Du är även ytterst ansvarig för kundrelationen och beroende på din senioritet och intresse kan du få team lead-ansvar för mer juniora kollegor.

Utöver detta kommer du få möjligheten att spela en central roll i att driva Docklin Digital framåt som företag. Vi räknar med att du med din produktexpertis och driv kommer hjälpa oss att utveckla våra metoder, processer och verktyg för att bli ännu bättre. Inom detta område är det du som sätter gränserna.

vad vi erbjuder

  • En miljö där du får vara en del av en snabbt växande byrå som aldrig tummar på leveranskvaliteten och som har ambitionen att bli bäst i Sverige.
  • En arbetsmiljö med snabba beslutsvägar och möjlighet att påverka den dagliga verksamheten.
  • Möjlighet att vara delaktig i hela processen, från planering och utförande till leverans.
  • Konkurrenskraftig lön och tjänstepension.
  • En utmanande och spännande roll med mycket ansvar.
  • En arbetsmiljö med fokus på kontinuerligt lärande och att bli bäst på det vi gör.
  • Trevligt kontor på Skeppsbron i Stockholm med gym, bastu och gratis frukost.

ansökan

Om du har några frågor eller funderingar kring rollen så får du gärna ringa Erik Bolmstrand på 0767-950109. Om du tror att detta är ett företag och en roll som passar dig, vänligen skicka din ansökan till career@docklindigital.com.

Ansökan ska innehålla:

  • CV
  • Ett kort personligt brev där du förklarar varför du tror att detta är en roll som passar dig (max 1 A4 sida).
  • Skriv en halv A4 sida om något som du verkligen är intresserad av och varför detta område fångade ditt intresse. Det kan handla om precis vad som helst – allt från fransk poesi, aktiemarknaden eller att göra korv. Vi vill gärna veta vad du brinner för.