Junior Consultant (Internship)

Join our passionate team

Junior Consultant (Internship)

om docklin digital

Docklin Digital växer! Därför letar vi nu efter drivna praktikanter som vill vara med och verkliggöra de stora ambitioner som genomsyrar vår start-up. Som praktikant, och därmed en del av Docklin Digital, kommer du att skapa faktiskt värde för våra kunder. Ingenting annat. Kaffet hämtar vi alla själva i receptionen. Dina arbetsuppgifter kommer att variera, men grunden utgörs av skapandet och optimeringen av digitala marknadsföringskampanjer (främst sökmotorannonsering via Google Adwords) , dataanalys och processutveckling. Eftersom vi har behov av nya kollegor är chansen till anställning efter praktiken stor. Praktiken är oavlönad, vilket gör att vi främst riktar oss till dig som har det som en del av din utbildning.

Din profil och kvalifikationer

För att du ska trivas och göra succé på Docklin Digital tror vi att du behöver vara en ambitiös och självgående person, någon som proaktivt identifierar och tar tag i möjliga förbättringsområden. Du är analytisk och förstår vikten av detaljer. Viktigast av allt är dock att du brinner för ny kunskap och alltid strävar efter att förbättras. Din nuvarande situation tillåter dig att tillbringa minst 10 veckor heltid som praktikant hos oss på Docklin Digital.

Nedan har vi listat de viktigaste kvalifikationerna som vi letar efter:

  • Pågående högskole- eller universitetsstudier inom helst ekonomi, statistik, systemvetenskap, onlinemarknadsföring eller ett ingenjörsprogram
  • Stort intresse för datadriven onlinemarknadsföring (SEM, Display, Online Video, Social Media)
  • Medelgod till god kunskap i Microsoft Excel
  • Erfarenhet av Google Analytics är ett plus
  • Erfarenhet av HTML, CSS och JavaScript är ett plus

ansökan

Skicka ditt CV, personliga brev och vilka datum du vill praktisera till career@docklindigital.com. Vi ser fram emot din ansökan!